PRIVATLIVS- & COOKIEPOLITK

Miccom's persondatafortegnelse om kunder

Formålet med nærværende fortegnelse er at beskrive virksomhedens behandling af persondata, således at det kan dokumenteres, at persondataforordningens og databeskyttelseslovens regler overholdes.

Dataansvarlig

Miccom DeSign & Creations
Sdr. Hammer 14
3730 Nexø
Bornholm

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. · +45 36 16 11 61


Behandlingens eller behandlingernes formål

Kontaktoplysninger på kunder i forbindelse kommunikation og fakturering.

 

Kategori af registrerede personer

Der behandles oplysninger om følgende kategorier af registrerede personer:

a) Kunder

b) Ansatte hos kunder

c) Vores samarbejdspartnere

d) Kunders samarbejdspartnere

 

Oplysninger, som behandles om de registrerede personer

    

Identifikationsoplysninger

Ja

 

Navne, firmaadresser, mailadresser, telefonnumre og evt. privatadresser og portrætfotos

Nej

 

Race eller etnisk oprindelse

Nej

 

Politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning

Nej

 

Fagforeningsmæssigt tilhørsforhold

Nej

 

Helbredsoplysninger herunder genetisk data

Nej

 

Biometrisk data med henblik på identifikation

Nej

 

Seksuelle forhold

Nej

 

Strafbare forhold

 

Modtagerne af personoplysningerne

Kategorier af modtagere som oplysninger er eller vil blive videregivet til herunder modtagere i tredjelande og internationale organisationer:

1. Kunden der har anmodet om at opgaven udføres

2. Evt. tredjepartsleverandør der leverer en service direkte, for eksempel vores administrationssystem

 

Tidspunkt for sletning af oplysninger

Personoplysninger modtaget fra kunder slettes senest 5 år efter, at oplysningen er modtaget, medmindre der er særlige forhold, der begrunder en længere opbevaring

Cookiepolitik

En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger. Når du besøger Miccoms hjemmeside, bliver der lagt cookies på din computer. 

Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Du kan følge nedenstående links, hvis du ønsker vejledning i at slette cookies fra din browser. STM bruger cookies til at optimere dit besøg, når du navigerer rundt på vores hjemmeside, og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside til tredjemand.

De cookies som Miccom anvender på hjemmesiden kan findes her:

  • Google Analytics
  • Cookie Concent
  • Joomla
  • Facebook
  • Google AdWords

Miccom bruger oplysningerne til:

  • Statistiske formål
  • Om vores cookiepolitik er blevet godkendt
  • Om brugeren er logget ind
  • Remarketing til kunder der tidligere har besøgt os

Miccom indsamler følgende data:

De cookies, der anvendes, slettes automatisk efter mellem 1 dag og 26 måneder afhængigt af cookie.

Vejledninger til at fjerne cookies fra din browser

Vejledning til at fjerne cookies i de forskellige IE (Internet Explorer) versioner klik her. Vejledning til at fjerne cookies fra Mac OS klik her. Vejledning til at fjerne cookies fra Google Chrome klik her.


Miccom DeSign & Creations

Sdr. Hammer 14 · 3730 Nexø · Bornholm

miccom@miccom.dk · +45 36 16 11 61

© 2021 Miccom. Alle rettigheder forbeholdes

Miccom design and creations