ART & PHOTO

ART & PHOTO

Kunst og foto er en krævende disciplin. Selv de mest kreative og flyvske kunstnere og kunsthåndværkere stiller kompromisløse krav til kvaliteten, når det gælder gengivelsen af deres værker. De har faglig stolthed og en mening om papirkvalitet, farvegengivelse, struktur og overflader.

Det kan vi lide hos Miccom! Vi kan nemlig se udfordringen, og vi deler kunstnernes nysgerrighed og hang til perfektionisme.

Kontakt os, og hør mere om den kunstneriske side af vores forretning.

Kunstner

Hos Miccom værdsætter vi langvarige samarbejder med kunstnere, både på Bornholm og i resten af landet. Vi er altid klar til en enkeltstående, hurtig opgave, men der ligger en særlig tilfredsstillelse i at få en kunstners ønsker, stil og værker helt ind under huden. Så kender vi kunstnerens ønsker til gengivelse af farver, og hvad der ellers er med til at karakterisere værkerne. Vi holder os naturligvis fagligt opdaterede, så vi altid kan foreslå de bedste materialer og processer til den enkelte opgave.

Grafisk Design

Plakater, bannere, store gengivelser på facader eller udsøgte postere til udstillinger. Tal med os om grafisk design, der løfter din opgave i både udtryk og udførelse. Vi modtager alle typer filer. Arbejder i Photoshop, InDesign, Illustrator og tilsvarende programmer. Ja, og så er vi naturligvis på hjemmebane med CMYK, RGB og Pantone, så farverne får det rigtige spil og er helt ens på tværs af trykteknikker og materialer. Brug os målrettet til de enkelte discipliner, eller lad os stå for hele designprocessen fra A til Z.

Fotograf

Den ultimative præcision er en selvfølge, når man skal yde fotografers værker fuld retfærdighed. Opløsning, papirtype, overfladebehandling og montage skal alt sammen være plads, hvis billederne skal bruges på udstillinger inden døre eller til udendørs events. Tal med os om troværdig, fotografisk gengivelse, ikke alene på fotopapir, men også på folie, direkte på plader eller andre typer af 'lærreder'. Vi går langt for at skabe et perfekt resultat – også selv om du først har fået billedet kassen kort før deadline.

Miccom DeSign & Creations

Sdr. Hammer 14 · 3730 Nexø · Bornholm

miccom@miccom.dk · +45 36 16 11 61

© 2022 Miccom. Alle rettigheder forbeholdes

Miccom design and creations