CREATIONS

Creations

Hvordan fører vi alle idéerne ud i livet? Hvilke discipliner mestrer vi, og hvilken kreativ frihed giver det os, når vi for eksempel kan printe i det helt store format? Velkommen i det skabende værksted, hvor færdigheder og faglighed møder moderne teknik og state-of-the-art produktionsudstyr. Vi kender vores virkemidler og ved, hvad der skal til. Men vi er også nysgerrige og undersøger hele tiden, hvad der sker af nyt i vores branche.

Banner

Det rigtige valg, når kampagne- og korttidsbudskaber skal op i den store skala. Vi kan printe dine bannere, så ingen er i tvivl om dine budskaber, og hvad du tilbyder. Det kan være på bander ved stadions og haller, på stilladser eller som teaser med tilbud mv. før åbninger. Materialet kan være PVC eller Mesh. Bannere er lette at sætte op og flytte, og vi kan producere dem med kort deadline. 

Flatbed Print

Vi har – i al beskedenhed – Danmarks største af slagsen. Det betyder bl.a., at vi kan printe direkte på emner, som er helt op til 25 cm i højden. Vi printer med UV-blæk, som giver et sublimt udtryk på det færdige emne. I stort format og på næsten alt. Med print direkte på skilteplader kan vi også tilbyde storproduktion af skilte i store oplag. Hvis du kan tænke det, kan vi printe det, så kom gerne med nye udfordringer.

Håndmalede skilte

Som uddannet skiltemaler elsker Michael Holm-Nielsen at udøve sit fag gennem håndmalede skilte til udvalgte opgaver. Det giver et særligt udtryk, når skiltet er udført i hånden med skrivepensel og måske bladguld. Det kan være til eksklusiv skiltning, der skal understrege en særlig stemning, eller det kan være på steder, hvor der ganske enkelt ikke er andre alternativer end at gribe penslen som for eksempel på fredede bygninger.

Print

Storformatprinterne i vores maskinpark har som regel travlt. For de kan printe på mange forskellige typer af materialer til opklæb, på alle former for papirkvaliteter og på PVC og Mesh til bannere. Vi printer med eco-solvent blæk og kan efterbehandle dine print efter ønske. Har du en printopgave, rådgiver vi dig gerne om det bedste valg af printteknik og materialer til netop din opgave. Kontakt os, og hør mere.

Profilering

One point of contact – ét kontaktpunkt til det hele – er noget af det, du har allermest brug for, hvis du har et nystartet firma, som skal profilere sig på markedet og bruge tiden på at servicere kunderne. Hos Miccom kan vi hjælpe dig med det hele, så der er sammenhæng i din virksomheds profil – foliebeklædning af bilen, visitkort, flyers, facadeskilte, salgsskilte, belysning, plakater, bannere og meget mere. Alt styret med sikker hånd og leveret til tiden.

Udskårne bogstaver

Der er noget særligt over udskårne bogstaver. De tilfører noget lækkerhed til skiltning og til wayfinding på hoteller og restauranter, i virksomheder og fitnesscentre. Udskårne bogstaver giver en smuk 3D-effekt, og vi kan udføre dem ved hjælp af laserskæring eller CNC-fræsning i de materialer, du ønsker som for eksempel akryl, messing eller jern. Endelig kan vi naturligvis følge din løsning helt til dørs med korrekt montage, så alle – bogstavelig talt – ser skriften på væggen.

Miccom DeSign & Creations

Sdr. Hammer 14 · 3730 Nexø · Bornholm

miccom@miccom.dk · +45 36 16 11 61

© 2023 Miccom. Alle rettigheder forbeholdes

Miccom design and creations