DESIGN

Design

Godt design er en spændende udfordring hver gang. Med design skaber vi noget, der ikke findes i forvejen. Vi opfinder den visuelle del af et produkt, der skal udtrykke en helt bestemt stil, tidsalder eller genre. Det skal være dekorativt, måske informativt, og det bliver altid til i et samspil mellem dig og os. Det er en kliché at sige, at kun fantasien sætter grænsen. Men lige præcis inden for disciplinen design passer det perfekt. Hvad skal vi designe for dig?

Akustik

Støj og larm. Uanset lydniveau kan dårlig akustik påvirke trivslen i private boliger og i offentlige rum som for eksempel restauranter, butikker og kontorer. Den gode nyhed er, at det er nemt at lave om på akustikken ved hjælp af akustikplader, der kan dæmpe støjen og sikre et miljø, hvor man bedre kan tale sammen og forstå hinanden uden at hæve stemmen. Vi dekorerer gerne med billeder og skræddersyet grafik til din privatbolig eller til erhverv.

Custommade skiltning

Skiltning er naturligvis en af vores spidskompetencer, og vi kan tilpasse materialer, motiver, formater, trykteknik og design til lige præcis det formål, du ønsker. Træ, metal, plast, tekstil, med eller uden 3D-effekt – hvordan skal vi udforme din skiltning? En af fordelene ved at gå til specialister er, at du kan få tilpasset dine skilte og dine materialer til specielle formater og til lige præcis den vægplads, du har til rådighed. Det gør et bedre indtryk end standardløsningen.

Fotoopgaver

Har du et eller flere specielle billeder, du vil bruge til dekoration? Har du en idé, som vi skal opfylde ved at finde billederne til dig? Er det til dine kontorer, til en butik, eller til dit private hjem? Få et godt tilbud på flotte fotoprint og montage. Det kan endda være på flotte glasplader for et ekstra effektfuld look. Bemærk: Du er velkommen som privat kunde, hvis du vil dekorere dit hjem eller give et familiemedlem en gave ud over det sædvanlige. Vi kan også henvise til dygtige, professionelle fotografer.

Tapet

De senere år er tapet blevet moderne igen. Både klassiske mønstre og mere vovede designs er begyndt at give de traditionelle, hvide vægge hård konkurrence. Vi printer tapet på ruller efter ønske. Vi har vore egen, færdige kollektion, men kan også printe efter ønske på storformatruller, så du får dit eget, helt personlige mønster. Vi måler op og tilpasser mønstret, så der er minimalt spild. Og hvis du ønsker det, kan vi også sætte det op.

Væg­deko­ra­tion

Hos Miccom er der dømt 'fri leg', når det gælder kreativ vægdekoration. Motiv, grafik, foto, fremstillingsmetode og montage er helt op til dig. Måske har du allerede et motiv og en helt klar idé om, hvordan den skal udføres. Måske har du bare en løs idé, hvor vi hjælper med billede og design. Uanset hvad kan vi realisere dit projekt og hjælpe dig med montage og installation, hvis du ønsker det. Bemærk: Vi leverer ikke kun til virksomheder, men også gerne til privatkunder. Kontakt os gerne, og hør mere om dine muligheder og om priser.

Lyskasser

Lyskasser for eksempel på restauranter og i butikker er meget mere end 'et lille lys i mørket'. Det er snarere en vellykket blanding af dekoration, informativ skiltning og atmosfæreskabende belysning. Vi kan tilbyde lyskasser i alle størrelser – fra de små dimensioner, der kan stå på bordet, til store væg- og gulvmodeller. Med fotografi og grafik eller med bogstaver, hvor du kan formulere dine budskaber selv på enten tilbud, menuer og meget mere.

Miccom DeSign & Creations

Sdr. Hammer 14 · 3730 Nexø · Bornholm

miccom@miccom.dk · +45 36 16 11 61

© 2023 Miccom. Alle rettigheder forbeholdes

Miccom design and creations