DETAIL & SHOPS

Detail & Shops

Vi elsker detailhandel! Krydsfeltet mellem en travl hverdag, korte deadlines og høje krav til kvalitet og kundeservice er lige dér, hvor vi trives. Derfor kan vi guide dig til de bedste løsninger midt i travlheden og være din garanti for, at der er en rød tråd i alle dine materialer. Fra skiltet ud mod gaden til alt det, der skal sælge inde i butikken. Fra den lille iværksætter på hjørnet til de store kæder. Brug vores indsigt i detailhandel, og bliv set!

Display

Når dine gadeskilte, dit vinduesklæb og dine udstillingsvinduer er på plads har du et slaraffenland af placeringsmuligheder for dine budskaber inde i butikken. Salgsskilte, klistermærker, etiketter, alle former for displays, brochureholdere. Se på din butik med kundens øjne, og indret den som en salgskanal, hvor intet må gå til spilde. Vi kan tilbyde dig hele bredden af displaymaterialer og garanterer, at det bliver gjort med smag.

Facade

Detailhandelen præger bybilledet og er med til at 'klæde gaden på'. Derfor skal din facadeskiltning og dine vinduesklæb på den ene side tilgodese dine salgsbudskaber og din branding – og på den anden side udføres i høj kvalitet med respekt for æstetikken i byrummet. Skal det være klassiske udhængsskilte? Måske en løsning med lys? Eller hvad med at pakke facaden ind i folie til din næste kampagne? Lad os inspirere dig til at gå nye veje.

Tekstiltryk

Når din butik er klædt på til salg, kan du også overveje tøj til personalet. Vi leverer beklædning med tekstiltryk til daglig brug, til firmaskovturen eller til den særlige lejlighed, hvis fx en medarbejder skal have en gave til et jubilæum. Tænk også på miljøet: Er det nu, du skal have produceret stofposer i stedet for plastic? Arbejdstøj, træningstøj, firmatøj – for slet ikke at tale om mundbind med branding. Kontakt os og hør mere.

Miccom DeSign & Creations

Sdr. Hammer 14 · 3730 Nexø · Bornholm

miccom@miccom.dk · +45 36 16 11 61

© 2022 Miccom. Alle rettigheder forbeholdes

Miccom design and creations