NEON & LED

NEON & LED

Lys giver skilte og bogstaver en ekstra dimension. Lys kan give en 3D-effekt, det kan fremhæve budskaber på lang afstand i mørket, og det kan skille dit firmanavn effektivt ud fra mængden. Vi kan levere lys på utallige måder: Som spotlys på skilte, for at highlighte specielle områder på en facade eller til bogstaver med en flot coronaeffekt. Tal med os om, hvordan du skaber stemning med lys og får understreget din profil.

Corona­belysning

Coronabelysning er en smuk, lysende omkransning af bogstaver og logo. Det giver en eksklusiv og nærmest svævende virkning, der fungerer både udendørs og indendørs. Coronabelysning kan også bruges til facader, hvor der stilles krav om belysning, der ikke må dominere omgivelserne.

LED & Lysskilte

En bred disciplin, der rækker fra bogstaver med lys i over lyskasser indenfor og udenfor til store facadeskilte og udhængsskilte, der lyser og viser vej i natten. Tal med os om det design og den materialeløsning, der egner sig bedst til netop dine behov. Vi kan levere i alle materialer og til alle formål. Også som elegante day-/night-skilte, hvor den sorte baggrund skifter til hvid, når lyset bliver tændt. 

Neon

Vi har et svagt punkt for neonskilte, som står og vibrerer levende i nattemørket. Den klassiske teknik med gasfyldte glasrør, bøjet i smukke former som bogstaver, logo og figurer kan noget, som de andre lystyper ikke kan. Neonlys har sin egen retro-effekt, og den har fået et mærkbart comeback i disse år. Vores neonløsninger bliver fremstillet i hånden og er en levende installation, når det er monteret, og strømmen bliver slået til.

Miccom DeSign & Creations

Sdr. Hammer 14 · 3730 Nexø · Bornholm

miccom@miccom.dk · +45 36 16 11 61

© 2023 Miccom. Alle rettigheder forbeholdes

Miccom design and creations