SIGNATURE CLIENTS

Signaturkunde

Vil du have størst muligt udbytte af vores faglighed og specialer? Vil du sikre dig en stærk profilering af din virksomhed, hvor du bruger færrest mulige interne ressourcer? Så inviterer Miccom dig til et tæt samarbejde, hvor vi er med i hele designprocessen og bidrager til at udvikle din forretning. En signaturkunde er for os det lange, vedvarende samarbejde, hvor vi bringer alle vores discipliner i spil.

Vi vokser sammen

Hos Miccom vokser vi sammen med vores signaturkunder. Det giver samarbejdet en strategisk dimension, hvor vi bliver en del af hinandens forretning. For os er det en unik mulighed for at komme hele vejen rundt om dine markedsføringsbehov og dermed også afsøge nye teknologier. For dig er det en hverdag uden tidskrævende overleveringer og briefinger, fordi vi allerede har din forretning under huden.

Grænser kan flyttes

Hos Miccom er alle kunder velkomne. Også hvis opgaven drejer sig om nogle få print, en unik udsmykning på én lokation eller et enkelt skilt til facaden. Signaturkunder tager som regel 'hele pakken' og tænker vækst og udvikling i det lange perspektiv. Det tilfører et ekstra lag til samarbejdet og giver frihed til at flytte grænser og tænke i helheder. Og du kan være overbevist om, at dine kunder ser forskellen.

Kom længere

Det er helt op til dig, hvordan vi skal skabe sammenhæng i din profilering. Fra print og postere over alle typer af skilte og udsmykninger til tryksager, foliewrapping til biler og meget mere kan vi bidrage til at skabe salg og vækst. Dyk ned i vores arbejdsområder her på siden, og få et indtryk af spændvidden. Eller tag telefonen, og giv os et kald. Så kan vi komme til sagen, så du kan komme længere.

Miccom DeSign & Creations

Sdr. Hammer 14 · 3730 Nexø · Bornholm

miccom@miccom.dk · +45 36 16 11 61

© 2023 Miccom. Alle rettigheder forbeholdes

Miccom design and creations