UDVALGTE
CASES

Miccom har været med til at præge design- og skiltebranchen siden 1990. Vi har taget hele turen fra håndmalede løsninger til digital grafik og produktion. Denne erfaring og ekspertise gør det muligt for os, at skabe skræddersyede og unikke løsninger.  

BRANDHOUSE - NETFLIX

MARIENLYST STRANDHOTEL

FITNESS WORLD

SVANEKE LÆGEHUS

FOLKEMØDET 2024

NEXØ BY & HAVN

Nexø Damemagasin

VISUEL IDENTITET, BUTIKSINDRETNING, CONTENT CREATION

I Nexøs nye modehus, Nexø Damemagasin, har vi stået for hele designprocessen af den visuelle identitet, butiksindretningen og butiksfacaden. Alt i butikken, herunder prøverum, podier, disk, spejle og bordskilte, har vi specialdesignet og tegnet.

MATTER HOUSE OF CRAFT

Profilering, Dekoration, TRYKsager

Et kunshåndværkerhus på Nexø Havn, der huser keramiker Oh Oak og glaspuster Zelmer Olsen. Her har vi lavet facadeskiltning, murfolier og eventskiltning og dekorationer til forskellige udstillinger. Vi har desuden produceret tryksager herunder visitkort, stickers og postkort.

a space to create

Vores kreative kontor og værksted er lokaliseret på Bornholm i det der har været en gammel fiskeauktionshal. Her er der højt til loftet, plads til vores printere og den skønneste udsigt til østersøen. 

Du er altid  velkommen til at kigge forbi til et indblik i vores produktion eller til en lækker kaffe fra vores kaffebar, Coffee Creative.

Det lille ekstra er
uden tvivl nøgleordet
i samarbejde med Miccom

Michael, Trine og hele teamet arbejder altid effektivt og professionelt, og jeg værdsætter højt at selv jeg som mindre kunde får høj prioritet.

Jeg imponeres gang på gang over deres evne til at være nærværende og sætte sig ind i mine oplæg og idéer og derfra hjælpe med at skabe det ideelle resultat. 

Ditte Skov, The Club Fitness

Med udgangspunkt i mig og min historie kom de med gode ideer og forslag til alt fra logo til indretning, alt det jeg ikke selv havde tænkt på. 

Resultatet er blevet et lægehus der rummer alle mine patienter fra 0-103 år, med fokus på børnene i børnehjørnet, plads til ro i sofaen og Bornholms natur på væggene. 
 

Annemette P. Lundberg, Svaneke Lægehus

Virkelig professionel
og pålidelig virksomhed

Fantastisk samarbejde og løsningorienteret.

Vi er yderst tilfredse med både skilte og folier til alle vores hoteller.

Mette Brøchner, Brøchner Hotels

MØD
TEAMET

Miccom har været med til at præge design- og skiltebranchen siden 1990. Vi har taget hele turen fra håndmalede løsninger til digital grafik og produktion. Denne erfaring og ekspertise gør det muligt for os, at skabe skræddersyede og unikke løsninger.  

Trine Holm-nielsen

Når Trine trækker i trådene, formår hun at udføre opgaverne med en bemærkelsesværdig sans for detaljen. Hendes omfattende erfaring fra erhvervslivet udstyrer hende med de nødvendige værktøjer til at styre planlægning og koordinering med ekspertise. Derudover er hun også drivkraften bag kaffebaren, Coffee Creative, som drives i hjertet af Miccoms lokaler.

EMMA EGEBERG LARSEN

Emma er en alsidig multimediedesigner med en kreativ gnist, der lyser op i alle projekter. Hendes ekspertise strækker sig over en bred vifte af områder, herunder sociale medier, design og illustration. Hendes evne til at kombinere kreativitet og teknisk knowhow gør hende til en drivkraft bag enestående og engagerede projekter.

MICHAEL HOLM-NIELSEN

Michael, en erfaren skiltemaler med over 30 års ekspertise i branchen, bærer også titlen som grundlægger af Miccom. Han er ikke blot primus motor bag virksomhedens nysgerrige ånd og vedholdende udvikling, men han er også uddannet coach og har masser af erfaringer og oplevelser med i bagagen. Hos Michael oplever du en balanceret dynamik af med- og modspil, hvor kreativitet og håndværk smelter sammen.

hotel ottilia

WAYFINDING, DEKORATION

Danmarks nok flotteste boutique hotel i Carlsberg byen og her har vi bl.a lavet wayfinding og dekoreret facaden med smukke messingbogstaver. Disse detaljer er omhyggeligt designet for at komplimentere og bevare bygningens oprindelige arkitektoniske skønhed. 

LET'S
CREATE

Skal vi arbejde sammen? Tøv ikke med at tage kontakt til en uforpligtende snak eller tilbud.

-> miccom@miccom.dk

-> +45 3616 1161

Følg os her

Find os her

Sdr. Hammer 14,

3730 Nexø, 

Danmark 

CVR. 32343252

 

Kontakt os

-> miccom@miccom.dk

-> +45 3616 1161

handelsbetingelser